Nagykörű, tisza-part strand
2017. szeptember 16.


Mennyei ízek egyvelege, ropogó tűz és persze a legzamatosabb Bulyáki gyümölcspárlatok. Ez várta azon vendégeinket, akik 2017. szeptember 16-án ellátogattak Magyarország cseresznyés kertjébe, Nagykörűbe. Kicsik és nagyon egyaránt kényeztethették ízlelőbimbóikat, hiszen míg a gyerekek ajándék szörpöt, addig a felnőttek bónusz pálinkát kaptak a belépő mellé.

Elsőrangú gyermek zenekarok emelték a napsütéses Tisza-part fényét a 100 Folk Celsius, valamint a Csörömpölők személyében. Felcsendültek az örök klasszikusok és az ismerősen csengő dallamok megmelengették az idősebb korosztály szívét is.

​Azonban a tehetségnek és az ízeknek sem szabtunk határt, hiszen pálinka versenyt írtunk ki, melyen számos nedű jeleskedhetett a maga kiválóságával. Nyereményjátékainknak köszönhetően pedig megannyi értékes tombola utalvány talált gazdára.

Fürgelábú néptáncosokat csodálhattunk, miközben a napsugarak is előbújtak az őszies felhők mögül.

Az est alaphangulatát a Retró Zóna Zenekar adta, hiszen retró slágerek dallamaira koccinthatott a tömeg.

A fő attrakció pedig a zenei paródiák koronázatlan királya, az Irigy Hónaljmirigy együttes volt.
 

Köszönjük, hogy ekkora létszámmal érdeklődtetek az I. Bulyáki Cseresznyepálinka Fesztivál és Bogrács Party iránt! Bízunk benne, hogy mindenki megtalálta a számára legfinomabb Bulyáki pálinkát és kellemes hangulatban töltötte el ezt a kora őszi szombatot!

Találkozunk jövőre, amikor is nem lesz más dolgunk, mint egy óriási rekordot dönteni a közös nagy pálinka koccintásunkkal!

Válasszátok ki addig is a számotokra legpompásabb Bulyáki pálinkát, a rendezvény fotóiért pedig kövessetek minket a Facebookon!

Fő támogatóTovábbi információ a Bulyáki cseresznyepálinka fesztivál és Bogrács party-ról a következő telefonszámon kapható: 06/30 310-6768